Prodej ovocných dřevin

Blanka

Rybíz bíly

Blanka
  • Zrání: konec července
  • Požadavky: dostatek vláhy, živné půdy
  • Chuť: sladkokyselá, aromatická
  • Odolná padlí
  • Šťávy, vína

Burlat

Třešeň

Burlat
  • Zrání: I. pol. června
  • Polochrupka: dužnina je tmavě červená, středně tuhá, navinule sladká, až sladká, poměrně aromatická, velmi dobrá chuť
  • Cizosprašná
  • Květy jsou středně odolné proti pozdním mrazíkům

Bystrická

Švestka

Bystrická
  • Pozdní: září
  • Plod: středně velký, sladký, lehce nakyslý
  • Samosprašná
  • Výživné vlhké půdy, středně mrazuvzdorná
  • Všestranné použití

Clappova

Hrušeň letní

Clappova
  • Letní: druhá pol. srpna
  • Hrušky: zelenožluté s červeným líčkem, chuť sladce navinulá, mírně kořenitá, plody aromatické
  • Skladování: 14 dní
  • Střední odolnost proti strupovitosti

Čačanská lepotica

Švestka

Čačanská lepotica
  • Letní: první pol. srpna
  • Pološvestky: dužnina mírně nakyslá, aromatická, dobrá
  • Samosprašná
  • Skladování: 14 dní
  • Vysoce odolná šárce

Čačanská rodná

Švestka

Čačanská rodná
  • Původ Srbsko
  • Zrání: konec srpna – poč. září
  • Pološvestky: dobře odlučitelné od pecky, sladce navinulé, výborné chuti, mají vysokou cukernatost
  • Samosprašná
  • Středně odolná šarce

Červený rybíz Stanca

Rybíz červený

Červený  rybíz Stanca
  • Středně raná: 1. – 2. týden v červenci
  • Plod: dlouhý hrozen se středně velkými až velkými bobulemi
  • Chuť sladce navinulá
  • Vysoká odolnost proti padlí a rzi

Červený angrešt Karát

Angrešt červený

Červený angrešt Karát
  • Zrání: pol. července
  • Požadavky: nemá zvláštní nároky na stanoviště
  • Rezistentní odrůda

Červený rybíz Ceres

Rybíz červený

Červený rybíz Ceres
  • Středně raný do pol. července
  • Plod: bobule velká, černá
  • Odolnost proti padlí
  • Do všech pěstitelských oblastí
  • Přímý konzum, šťávy

Červený rybíz Vitan

Rybíz červený

Červený rybíz Vitan
  • Raná až středně raná: v první pol. Července
  • Plod: chutný, navinule sladký
  • Odolnost proti padlí vysoká
  • Vysoká výnosnost
  • Určena k mechanizované sklizní

Detvan - stromkový

Rybíz červený

Detvan - stromkový
  • Zrání: 1.pol. července
  • Požadavky: nemá zvláštní nároky na stanoviště
  • Chuť: sladkokyselá, aromatická
  • Odolná padlí
  • Šťávy, vína

Diana

Hrušeň letní

Diana
  • Odrůda vzniklá křížením Konference x Holenická
  • LETNÍ: sklizňová zralost konec srpna, skladování 1 měsíc
  • Hrušky: zelenožluté, sladké, velmi dobré
  • Opylování: Konference, Dicolor, Erika, Delta

Tento web používá soubory cookie. Na jejich základě analyzujeme návštěvnost a uchováváme nastavení používání našeho webu. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací